Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΣΦΑΚΙΑΝΟ ΠΙΛΑΦΙ ...!!!


ΥΛΙΚΑ
1,5 κιλο αρνί η κατσίκι "ζυγούρι" , 1/2 κιλο ρύζι , 100 γραμμάρια ξυσμένη γραβιέρα η ανθότυρο , 3 μεγάλα λεμόνια , αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το ζυγούρι σε αλατισμένο νερο . Σουρώνουμε το ζουμί και υπολογίζουμε για το πιλάφι 3 μερη ζουμί προς ένα μέρος ρύζι . Ετοιμάζουμε το πιλάφι και στο τελος ρίχνουμε καυτο το βουτυρο και το χυμο των λεμονιών . Σερβίρετε ζεστο πασπαλισμένο με το τυρι .

Καλη επιτυχια .. !!!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου